Voor schoolleiders

In iedere klas hebben momenten van ontspanning effect. Ook bij u op school kunnen leerlingen groeien van het leren hoe je je ontspant. Kinderen zeggen zelf vaak
‘Ik voel mij rustiger in mijn hoofd’.

Het doen van korte ontspanningsoefeningen verhoogt de concentratie (wetenschappelijke onderbouwd)

De tools die kinderen leren tijdens de Rustmomenten, kunnen zij in hun dagelijks leven inzetten. Zij krijgen handvatten om om te gaan met boosheid, verdriet, zenuwen, onrust etc.

Doordat kinderen al op jonge leeftijd bewust worden van spanning en ontspanning, kan dit ook bijdragen op latere leeftijd: zoals bekend, rijzen de burn-out cijfers van tieners en jongvolwassenen de pan uit. Onze missie met de Rustmoment filmpjes is niet alleen NU rust creëren, maar kinderen ook tools geven voor op latere leeftijd om om te gaan met spanning.

De Rustmomenten zijn ook gemaakt voor de leerkrachten. Doordat het filmpjes zijn hoeven zij dit moment niet voor te bereiden en kunnen zelf meedoen! Het is een cadeautje voor de leerkracht.

Een continurooster vindt op steeds meer scholen plaats. Met de filmpjes is er even een moment van rust op de lange lesdag.

Promotie voor ouders. Directeuren benoemen het gebruik van Rustmoment in de klas.nl ook naar ouders toe. Hiermee is ook een promotie voor uw school: er is aandacht voor rust bij u op school.

Een kind is meer dan taal, rekenen en lezen.
Om een gelukkig mens te worden tellen ook de ‘zachte waarden’ mee.
Met Rustmoment in de klas.nl heeft u een tool wat snel, kosteneffectief en gemakkelijk
in te zetten is om deze visie mede vorm te geve
n.

Bekijk eens dit fragment uit DWDD en raak geïnspireerd.

 

Omdat bij ons voorop staat om zoveel mogelijk kinderen Rustmomenten te laten ervaren, bieden wij flexibele abonnementsvormen.

– Een schoolabonnement is er al vanaf € 1,75 per leerling, per jaar.
Iedere leerkracht heeft dan onbeperkt toegang tot het volledige aanbod (meer dan 60) filmpjes. Bij een schoolabonnement is er ook een coördinator op de school die regelmatig inspiratie ontvangt voor korte teammomenten – geheel bij de investering inbegrepen!
-Het is niet altijd mogelijk om met de hele school aan de slag te gaan, daarom bieden wij de optie voor klassenabonnementen. Deze zijn er vanaf € 60,00 per klas.

Steeds meer scholen ‘krijgen’ de kosten voor het abonnement van de ouderraad of bedrijven omdat ook ouders het belang van Rustmomenten inzien. Bedrijven hebben het voordeel dat zij de BTW terugkrijgen en het op kunnen geven als kostenpost (sponsorgeld). Een gesplitste factuur o.i.d. is altijd mogelijk in overleg.

Oké ik ben geïnteresseerd, en nu?

Op de ‘Werkwijze’ pagina staan de verschillende trajecten stap-voor-stap weergegeven. Of neem meteen contact op voor een offerte op maat.