Werkwijze

 

Direct kennismaken met de video’s? Dat kan!

Met het gratis kennismakingspakket krijg je zes weken toegang tot een 5 video’s om een indruk te krijgen van de video’s.

Kennismaken met de video’s, maar wel toegang tot álle video’s?

Met een 20 views strippenkaart kan dit. Iedere keer als je een video kijkt, wordt er een view met de strippenkaart verrekend. Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, is het mogelijk om video’s gratis ‘voor te kijken’.

Overtuigd na de kennismakingsperiode? Dan kun je aan de slag met de video’s!
Wij bieden passende mogelijkheden voor iedereen: misschien ga je alleen met je eigen klas aan de slag, misschien met een paar klassen zoals een bouw of met de hele school!

Kies uit:
Aan de slag….

 

Voor het werken met meerdere klassen in een school zijn er diverse opties.

Vraag meteen een vrijblijvende prijsopgave aan!

Advies nodig?
Vraag het via het Contactformulier

óf bel
+31 0348 748335

 • Kies je abonnement

  Als je alleen met jouw klas aan de slag gaat kun je een klassenabonnement afsluiten. Je kunt kiezen tussen twee of drie keer per week een video bekijken. Je krijgt een x aantal views toegekend. Iedere keer als je een video bekijkt gaat er een ‘view’ af.
  Je kunt meteen na de bestelling starten met de video’s in de klas!

 • Belafspraak

  Na het afsluiten van het klassenabonnement maken we per e-mail een belafspraak. Tijdens de belafspraak (10 à 15 minuten) geven we je een rondleiding langs de functies op de website, geven we tips en trucs en worden vragen beantwoord.
  Je kunt alles ook nalezen in de handleiding.

 • Service

  Tijdens de gehele looptijd van het abonnement kun je altijd bij ons terecht voor vragen (zowel per mail als telefonisch). Je ontvangt ook regelmatig e-mail met inspiratie en tips!

 • Optioneel: Verdieping

  Meer halen uit het werken met de video’s? Je eigen vaardigheden uitbreiden? Met één van de workshops leer o.a. over het effect en belang van rust op het brein én hoe je zelf korte ontspanningsoefeningen met kinderen doet. De workshops zijn vooral praktisch! Bekijk het scholingsaanbod.

 

 • Start traject

  Eerst eens uitproberen of het wat is voor jullie school? Hiervoor bieden wij het starttraject aan. Het begint met een workshop van één uur op locatie, tijdens de workshop komt de meerwaarde naar voren, laten we de ins en outs van de digitale omgeving zien en krijg je handvatten voor inzetten en begeleiden van de filmpjes in de klas. De workshop is bewust maar één uur zodat het gemakkelijk in te plannen is. Na de workshop (of in overleg op een eerder moment) start de zes weken proefperiode waarin alle leerkrachten onbeperkt toegang krijgen tot de video’s.

  *Sneller aan de slag, dat kan ook! Neem contact op dan maken we dit in orde.

 • Doorgaan na het starttraject?

  De school sluit een schoolabonnement af. Met volledige en onbeperkte toegang tot alle filmpjes en functies. Daarnaast blijft het filmpjesaanbod zich uitbreiden.

 • Rustmoment coördinator

  Een Rustmoment coördinator:
  – Is aanspreekpunt bij vragen binnen de school
  – Is contactpersoon met Rustmoment in de klas.nl
  – Heeft toegang tot het aanmaken en aanpassen van inloggegevens voor leerkrachten (dit kan overigens ook de ICT-er binnen de school zijn)
  – Ontvangt 3 à 4x per jaar inspiratie voor korte inspiratiemomenten met het team, zoals een video voor de start van een teamvergadering. Alles wordt kant-en-klaar aangeleverd.
  – Vergroot zijn of haar eigen vaardigheden met de workshop ‘Ontspanningsoefeningen met kinderen’*
  * Scholen met een schoolabonnement ontvangen 20% korting op de deelname aan de workshops.

 • Optioneel: rustmoment boost

  Het is misschien al even geleden dat je als school het starttraject hebt doorlopen. In de loop van de jaren is er wisseling in het team geweest. Dan kan een ‘Rustmoment boost’ workshop interessant zijn! Een workshop waarin leerkrachten meer inspiratie krijgen om Rustmomenten in te zetten, waarin kennis over het brein aan bod komt en leerkrachten ook zelf handvatten krijgen voor korte rustmomenten op een dag.

  De duur varieert op basis van de vraag. De workshop wordt vaak ingezet op studiedagen, als afwisseling en inspiratie op de dag.

Met de hele school aan de slag? De filmpjes goed integreren?

Om een goede keuze te maken bieden wij het ‘starttraject’, na zes weken kun je kiezen als school is het wat om door te gaan?

Een schoolabonnement met vele voordelen is er vanaf € 1,75 per leerling, per jaar.

Advies nodig?
Vraag het via het Contactformulier

óf bel
+31 0348 748335

 

Voor het werken met meerdere klassen in een school zijn er diverse opties.

Vraag meteen een vrijblijvende prijsopgave aan!

Advies nodig?
Vraag het via het Contactformulier

óf bel
+31 0348 748335

 • Prijsaanvraag

  Zijn er enkele klassen in de school geïnteresseerd of alleen een bepaalde bouw? Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.

  Neem contact op om te overleggen wat het meest geschikt is, dan maken wij hier een passende prijsopgave voor.

 • Belafspraak / workshop op locatie

  Afhankelijk van het aantal deelnemende klassen en de behoefte komen wij
  óf de startworkshop op locatie geven óf maken wij een belafspraak met de ‘Rustmoment coördinator’.

 • Rustmoment coördinator

  Binnen de school zijn één of twee mensen ‘Rustmoment coördinator’. Zij krijgen 3 à 4 keer per jaar inspiratiemail met hierin tips om de Rustmomenten te blijven implementeren. Zij zijn het contactpersoon met Rustmoment in de klas.nl

 • Optioneel: Verdieping

  Meer halen uit het werken met de video’s? Je eigen vaardigheden uitbreiden? Met één van de workshops leer je o.a. over het effect en belang van rust op het brein én hoe je zelf korte ontspanningsoefeningen met kinderen doet. De workshops zijn vooral praktisch! Bekijk het scholingsaanbod.