Rustvlinder

 

Rustvlinder SERIE

Voor de jonge kinderen (onderbouw, 4 t/m 8 jaar) is er een mooie serie gelanceerd: Rustvlinder.
Een serie van drie afleveringen waarin kinderen kennismaken met Rustvlinder met maar liefst twee gratis downloads. Een Rustvlinder-versje op een poster én een werkblad om zelf een Rustvlinder te maken.

Over de serie:

Rustvlinder deel 1 | Fee kent een versje over Rustvlinder. Doe je mee? Download de poster en herhaal gemakkelijk!

Rustvlinder deel 2 | Mike en Fee knutselen een eigen Rustvlinder. Een Rustvlinder met jouw lievelingskleuren. In gedachten kun je deze al voor je zien. Doe mee met de visualisatie en maak misschien met het werkblad daarna jouw eigen Rustvlinder.

Rustvlinder deel 3 | Het openen en sluiten van de vleugels van een vlinder, daar weet Mike wel een ademoefening bij.

De serie is te bekijken voor abonnees van Rustmoment in de klas.nl zodra je ingelogd bij de filmpjes. Je kunt ook starten met een ‘uitprobeer strippenkaart‘.
De poster en het werkblad zijn voor iedereen hieronder gratis te downloaden!

 

Om uit te printen klik hier:
Download de poster van Rustvlinder met versje als PDF.
Download het werkblad om een eigen Rustvlinder te maken als PDF.

De Rustvlinder is één van de Rustmoment parels, natuurlijk ben ik trots op alle bijna 80 afleveringen. Maar deze serie, is er toch wel één waar ik extra trots op ben! Het is tot stand gekomen in samenwerking met Tessa Zwanenburg Illustraties. Hartstikke leuk als je mij laat weten hoe de filmpjes in de klas zijn gegaan.

P.s. Deel het Rustmoment gerust of misschien zelfs wel een foto van je klas. Volg Rustmoment in de klas.nl op Facebook, Instagram en Pinterest.

Rustmoment in de klas.nl

Op de blog Rustmoment in de klas.nl deel ik ontspanningsoefeningen, kennis, inspiratie en tips om korte rustmomenten in te zetten in de klas. Voorheen stond ik zelf ook voor de klas in het basisonderwijs. Door een lange periode van ernstige vermoeidheid ben ik aanraking gekomen met de kracht van ontspanningsoefeningen. Toen ik dit ervaarde en mij beter begon te voelen, wilde ik dit delen! Delen met de kinderen in de klas want ook zij hebben hier zoveel aan! Uiteindelijk ben ik gestopt als leerkracht en maak ik filmpjes met ontspanningsoefeningen (met een fantastisch team), geef ik workshops en schrijf ik blogs om steeds meer rustmomenten in het klaslokaal te creëren.

laat een reactie achter